La ciutadania proposa accions concretes per millorar la N-150 al seu pas per Montcada, Ripollet, Cerdanyola i Barberà - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

La ciutadania proposa accions concretes per millorar la N-150 al seu pas per Montcada, Ripollet, Cerdanyola i Barberà

Connectar la carretera N-150 amb Collserola; crear un itinerari des d’aquesta via fins al riu Ripoll i fins a la Torre Na Joana; la pacificació del trànsit; donar solució als horts il·legals; millorar el transport públic enfortint el servei d’autobusos, promoure l’ús de la bicicleta com alternativa de mobilitat; millorar la xarxa de clavegueram; protegir els elements patrimonials; o instal·lar barreres naturals per reduir el soroll i la contaminació de la C-58. Són algunes de les propostes de millora de la N-150 i el seu entorn al seu pas per Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola i Barberà que van sorgir de la sisena sessió de cocreació del projecte Avinguda del Vallès-Riconnect. L’activitat es va celebrar ahir al Casino de Terra Nostra de Montcada, amb la participació d’una vintena de persones. La sessió consistia a proposar accions concretes en matèria de mobilitat, amabilitat, inclusió i espais verds.

‘Hem de repensar l’N150 per tal que esdevingui una autèntica avinguda metropolitana amb propostes que es traslladaran a l’AMB avalades per processos participatius’, va explicar el president de l’Àrea Territorial de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i vicepresident de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l’AMB, Jordi Sánchez. Les sessions de cocreació les duen a terme personal tècnic de diferents àrees dels quatre ajuntaments implicats en el projecte, així com representants d’entitats i veïnat a títol particular de les quatre localitats.

Avinguda del Vallès és un projecte de la xarxa europea Riconnect-Urbact, gestionat per l’AMB, que pretén que l’N-150 es redefineixi a escala més humana, tenint en compte la identitat local i repensant i integrant les infraestructures de mobilitat. El projecte també pretén eliminar l’impacte de les barreres del territori, desbloquejar oportunitats de regeneració urbana, promoure la mobilitat activa i el transport públic i millorar les continuïtats de la xarxa local així com millorar la qualitat de l’espai públic.

Foto: Ajuntament de Montcada i Reixac 

Pages