En marxa a Cerdanyola la vuitena edició del Nit Lab Tancats al Museu 2021 - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

En marxa a Cerdanyola la vuitena edició del Nit Lab Tancats al Museu 2021

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Pla Director de Lectura, i el Museu d’Art de la ciutat han posat en marxa una nova edició, la vuitena, del Nit Lab, una activitat literària i artística per a joves de 15 a 18 anys. Les persones interessades podran inscriure’s fins a l’11 d’octubre. L’activitat s’ha reformulat per adequar-la a la situació creada per la Covid-19

El nou format del Nit Lab es basa en la formació de l’alumnat interessat en tècniques d’escriptura i en les arts de la il·lustració, integrant l’entreteniment i la difusió de la cultura popular al nostre municipi. Així, i al llarg de dos matins de la setmana del 25 al 29 d’octubre, es durà a terme un taller d’il·lustració i escriptura al Museu d’Art de Cerdanyola amb un il·lustrador i un escriptor. Els grups els formaran els mateixos instituts que hi vulguin participar. A partir de tot el que s’hagi treballat al taller, cada grup, per institut, ha de crear la seva obra: un relat il·lustrat de por, intriga o terror, que s’haurà d’entregar la setmana següent de la formació al museu.

Però no serà tan fàcil. L’organització ha previst que durant aquell cap de setmana els participants passin moments 'terrorífics' a diferents indrets de Cerdanyola. En aquests llocs s’haurà d’aconseguir un mínim de dues claus que els obriran les portes per poder lliurar la seva obra.

Les obres resultants passaran a concurs i els relats mereixedors s’editaran en un llibre que es farà públic junt amb els guanyadors, durant l’acte dels Premis Literaris de Cerdanyola al mes de novembre.

El NIT LAB és una activitat literària i artística adreçada a joves de 15 a 18 anys que es fa habitualment pels volts de la Castanyada: una experiència lligada a Tots Sants que barreja la por i l’entreteniment, l’aprenentatge i la cultura popular. Es tracta d’una activitat que fomenta la creació literària i artística, en què un grup de joves artistes i joves escriptores i escriptors creen una obra conjunta a partir de la mediació d’un artista i un escriptor.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a ruedashc@cerdanyola.cat on es faci constar nom i cognoms de la persona participant; especialitat (escriptura o il·lustració); edat; curs i centre d’estudis; i correu electrònic.

Pages