’53 diumenges, el darrer èxit teatral de Cesc Gay, aterra a Cerdanyola - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

’53 diumenges, el darrer èxit teatral de Cesc Gay, aterra a Cerdanyola

Després de l’exitosa ‘Els veïns de dalt’, Cesc Gay arribarà la setmana vinent a Cerdanyola amb ’53 diumenges’, una comèdia sobre tres germans amb una relació tempestuosa però irrompible que està triomfant en els teatres on es representa. L’obra es podrà veure el 29 d’octubre, a partir de les 20 hores, al Teatre Ateneu.

Escrita i dirigida per Cesc Gay, ‘53 diumenges’ és una comèdia interpretada per Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluís Villanueva i Àgata Roca. Ens explica que tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que...

Cesc Gay escriu que “tot pot passar, entre germans. Sovint el present i el passat són una mateixa cosa i tots els colors de les emocions estan presents en la seva relació" perquè "encara que no ho vulguin, comparteixen un sentiment profund i antic que té a veure amb el misteri de la vida i del qual no es poden alliberar”.

Les entrades per a la representació de ’53 diumenges’ al Teatre Ateneu ja són a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre . El preu és de 24 euros a la taquilla, 18 euros a l’avançada. Per a joves, estudiants i pensionistes, el preu serà de 13 euros.

Després de l’eliminació de restriccions per part del Procitat relatives a la Covid-19, l’aforament del Teatre Ateneu serà del 100 %. Malgrat tot, caldrà portar posada la mascareta, emprar el gel hidroalcohòlic i, si s’escau, seguir les instruccions del personal de la sala.

Pages