Un programa subvencionarà emprenedors de Cerdanyola que desenvolupin projectes relacionats amb l’economia circular - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Un programa subvencionarà emprenedors de Cerdanyola que desenvolupin projectes relacionats amb l’economia circular

El centre d’innovació Valldaura Labs de l’IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia), en associació amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, han posat en marxa una convocatòria per a emprenedors i emprenedores ecològics i digitals de la ciutat. Sota el títol ‘Prototipa el teu futur’, l'objectiu d'aquest programa és desenvolupar projectes o idees centrades en la transició ecològica i digital. 

Mitjançant un programa de suport tecnològic i professional, les persones emprenedores rebran ajuda per desenvolupar un prototip que pugui conduir a crear una iniciativa empresarial o professional. S’escolliran d’una a tres iniciatives que podran desenvolupar-se en les instal·lacions del Green Fab Lab de Valldaura (que compta amb impressores 3D, màquines làser, CNC i altres) i rebran el suport d’experts que ajudaran a desenvolupar els prototips i, si escau, a impulsar els projectes. A més de la infraestructura de Valldaura, cada projecte disposarà de 1.000 euros per adquirir materials i eines.

Les iniciatives poden estar relacionades amb l’ecologia i amb qüestions que tinguin especial sentit desenvolupar-les a Collserola com, per exemple, l’alimentació, l’energia, la construcció, els biomaterials, la mobilitat ecològica o qualsevol altre tema que contribueixi a crear ciutats i territoris sostenibles.

Les persones candidates, que han de ser majors de 18 anys i estar empadronades a Cerdanyola, han d’enviar les seves propostes fins al 15 de novembre a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat. Han de fer arribar un currículum (màxim una pàgina en DIN A4) i una descripció del projecte (màxim tres DIN A4 incloent textos i imatges).

La selecció dels projectes la farà un jurat format per representants del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola i per la direcció de Valldaura Labs de l’AAC, que podrà realitzar entrevistes als candidats finalistes.

El resultat de la convocatòria es coneixerà 22 de novembre i una setmana després s’iniciarà el programa. Els prototips s’hauran de finalitzar en un mínim de 45 dies i un màxim de 90.

Pages