La cerdanyolenca Lídia López Pinedo presenta el llibre ‘Una vida a media luz. Mi cuento sin prinesas ni dragones’ - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

La cerdanyolenca Lídia López Pinedo presenta el llibre ‘Una vida a media luz. Mi cuento sin prinesas ni dragones’

La veïna de Cerdanyola Lídia López Pinedo presentarà aquesta tarda a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de la ciutat, a partir de les 18’30 hores, el seu llibre ‘Una vida a media luz. Mi cuento sin princesas ni dragones’. L’acte, obert a tothom amb l’única limitació de l’aforament de la sala i la necessitat seguir les indicacions sanitàries del moment, forma part del programa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021 a Cerdanyola.

L’obra de Lídia López Pinedo té trets autobiogràfics, reflexions i sentiments a partir de les seves experiències. L'autora explica que el llibre ens parla “d'una nena de 14 anys que comença a no veure bé .. Una odissea de metge en metge que no troben el per què ... Un diagnòstic: distròfia de cons i bastons que la conduirà a una visió molt baixa. Un confirmació: no hi ha tractament, no hi ha operació, no hi ha solució ... Una pregunta: I ara què ..., com es viu una vida a mitja llum?”. Afegeix al pròleg que, amb la seva obra, “simplement vull compartir la història que m’ha tocat, com he jugat amb les cartes que m’ha donat la vida, no han estat les millors, però malgrat tot, les he jugat, no ha estat fàcil, però s’ha de fer”.

Lídia López Pinedo és llicenciada en publicitat i relacions públiques. Té el màster oficial de publicitat i relacions públiques. I està graduada en periodisme. Tots aquests estudis els ha fet a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Com ella explica està “especialitzada en superar els obstacles que imposa tenir un 5% de visió que he cursat en l’Escola de la Vida”.

Pages