Els grans concerts de la Festa Major del Roser de maig 2024 de Cerdanyola comptaran amb Abraham Mateo, Chenoa, La Casa Azul, Els Catarres, Hotel Cochambre i Queen Revolution - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Els grans concerts de la Festa Major del Roser de maig 2024 de Cerdanyola comptaran amb Abraham Mateo, Chenoa, La Casa Azul, Els Catarres, Hotel Cochambre i Queen Revolution

Els Grans concerts al Turonet tornen a proposar enguany artistes de màxima actualitat. Divendres 3 de maig, a partir de les 22 h, obriran l’escenari les actuacions dels Queen Revolution, un dels millors grups de tribut als britànics Queen. Els Hotel Cochambre animaran la festa a partir de les 00.15 h. I el dj Iván Jiménez serà l’encarregat de tancar la nit a partir de les 2 de la matinada.

El dissabte 4 de maig serà el torn de La Casa Azul (23 h), Els Catarres (1 h) i el cerdanyolenc dj Eros, que començarà a punxar a les 2.30 h.

El tercer dia de concerts serà diumenge 5 de maig amb Chenoa (20 h) i a partir de les 22:30 h, Abraham Mateo.

La música comptarà amb altres actuacions i com la de la banda de Wutöschingen, convidada a la commemoració del 25è aniversari de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. Aquesta formació germànica oferirà un concert el divendres 3 de maig, a les 19:45 h a la plaça Abat Oliba. A més, entre d’altres activitats, l’Agrupació Musical oferirà un passacarrers i un concert el diumenge 5 de maig a les 12 h a la pista coberta de la ZEM de Can Xarau. 

Los40 Urban faran ballar tothom a la Nit Jove del parc Xarau, el divendres a partir de les 22:14 h.

El diumenge i a partir de les 17:30 h, Mariachis Barcelona actuarà a la plaça Abat Oliba.

Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band oferiran un concert adreçat al públic familiar el diumenge 5 de maig a les 18 h i al Parc Xarau.

El final de la festa tindrà aires de rumba. Los Manolos actuaran dilluns 6 de maig, a les 20:30 h a la plaça Abat Oliba. Prèviament, a les 18 h, i per qui vulgui endinsar-se en la rumba, Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia) oferirà un taller gratuït al local de la Casa de Andalucía de Cerdanyola.

Pages