Cerdanyola acollirà la sisena edició del concurs de pintura ràpida amb motiu de la Festa Major del Roser de Maig - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

Cerdanyola acollirà la sisena edició del concurs de pintura ràpida amb motiu de la Festa Major del Roser de Maig

La Festa Major del Roser de Maig de Cerdanyola inclou en la seva programació el concurs de pintura ràpida, que enguany arriba a la seva sisena edició. El concurs es durà a terme el dissabte 4 de maig entre les 8 i les 14 h. Les inscripcions és preferible fer-les de forma anticipada omplint la butlleta d’inscripció i enviant-la amb nom i cognoms, NIF, adreça i edat al correu: aapc@artistesplasticsdecerdanyola.es  També es podran fer el mateix dia del concurs de 8 a 9:30 h al local de l’Associació d’Artistes Plàstics (carrer de Les Vinyes, 13) o prèviament.

Les persones participants només podran presentar una obra i aquesta haurà de girar entorn el tema 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista i les festes populars'. La tècnica a utilitzar serà lliure, el cavallet l’haurà de portar l’artista i les mides de la tela hauran de fer un mínim de 10 figura i un màxim de 40 figura. El suport ha de ser de color uniforme. L’obra sobre paper s’haurà de presentar sobre un suport rígid.

Les obres, que hauran de ser realitzades 'in situ', s'hauran de lliurar entre les 13:30 i les 14 h a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central Enric Granados (Plaça d’Enric Granados, 1, entrada directa des del carrer).

El jurat estarà format per representants del govern municipal, tècnics del Museu d’Art de Cerdanyola i de Cultura i representants de l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola del Vallès.

El veredicte es farà públic el mateix dissabte 4 de maig a les 14:30 h a la Sala Elisa Arimany.

Les obres premiades quedaran com a propietat de l'Ajuntament. El primer premi és de 750 euros, el segon de 600 euros i hi haurà dos tercers premis de 370 euros.

Totes les persones participants que ho desitgin podran cedir temporalment la seva obra a l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, que s'encarregarà de muntar a la mateixa sala Elisa Arimany l’exposició col·lectiva 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista i les festes populars' que es podrà visitar del 6 al 19 de maig.

Pages