L'Ajuntament de Cerdanyola organitzarà una visita a la Fira d'Abril de Catalunya per a la gent gran del municipi - A FONS VALLES

A FONS VALLES

DIARI DIGITAL DE CERDANYOLA I RIPOLLET

Últimes noticies

Post Top Ad

El teu espai

L'Ajuntament de Cerdanyola organitzarà una visita a la Fira d'Abril de Catalunya per a la gent gran del municipi

Com cada any, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitzarà una visita a la Fira d'Abril de Catalunya per a 100 persones. La visita de la gent gran a la Fira d’Abril celebrada al Firal del Fòrum de Barcelona té un doble objectiu: reconèixer i homenatjar a les persones grans del municipi i promoure espais de trobada, i per altra banda, celebrar i promoure una festivitat cultural molt vinculada a la historia i població de Cerdanyola.

Enguany, la visita i la posterior recepció a la caseta de la Casa de Andalucía de Cerdanyola serà el 2 de maig. La programació inclou la visita al recinte firal, recepció a la Caseta de la Casa de Andalucía de  Cerdanyola  i posterior sopar de germanor preparat pels socis i sòcies de l'entitat cultural cerdanyolenca.

Igual que a les darreres edicions, aquesta activitat està oberta al conjunt de la ciutadania gran, qualsevol persona resident a Cerdanyola de 60 anys o més anys pot participar a la sortida. És una activitat gratuïta per la qual cosa és necessària la inscripció prèvia.  Les persones que vulguin participar-hi, es podran inscriure els dies 25 i 26  d’abril  a l’Ateneu Municipal en horari de 10 a 14 h.

L’assignació de places es farà per rigorós ordre d’inscripció fins a omplir la totalitat de les vacants. Les persones que es quedin sense una plaça passaran a una llista d’espera. En el cas que hi hagi alguna baixa, es trucarà per estricte ordre de llista.

La Fira d'Abril de Catalunya 2024 se celebrarà entre el 26 d'abril i el 5 de maig al Parc del Fòrum de Barcelona. La Casa de Andalucía de Cerdanyola, com és habitual, comptarà amb una caseta en la Fira d’Abril, organitzada per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas de Cataluña (FECAC) i les entitats que la formen.

Programa de la visita a la Fira d’Abril de Barcelona:

  • 18.00 h  Sortida des de la Plaça Marconi (Ateneu)
  • 19.00 h  Arribada  i passeig pel Recinte Firal del Fòrum de Barcelona
  • 19.30 h  Sopar
  • 21.00 h  Passeig pel Recinte Firal
  • 22.30 h  Tornada

Pages